Βιομηχανία ειδικών καλωδίων, ΜΑΒΙΚΑΛ Α.Ε.

Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου

Η εταιρεία ΜΑΒΙΚΑΛ Α.Ε. είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία κατασκευής ειδικών καλωδίων που ιδρύθηκε οτην Ελλάδα το 1970.

Έχοντας θέσει εξαρχής ως στόχους την ποιότητα των προϊόντων και τη συνεπή εξυπηρέτηση της αγοράς τα στελέχη της ΜΑΒΙΚΑΛ Α.Ε. εργάσθηκαν και εργάζονται με συνέπεια και επιμονή με αποτέλεσμα η εταιρεία να κατέχει όλα αυτά τα χρόνια σταθερά την πρώτη θέση μεταξύ των κατασκευαστριών εταιρειών ειδικών καλωδίων της χώρας.

Ειδικά καλώδια.Αυτό αποδεικνύουν αδιαμφισβήτητα όχι μόνο η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων της αλλά και το ότι τα καλώδια ΜΑΒΙΚΑΛ Α.Ε. έχουν αποσπάσει επανειλημμένως βραβεία και διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρία διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα ειδικών καλωδίων όπως Καλώδια Ομοαξονικά , Ομοαξονικά RG , Θυροτηλεόρασης, Συναγερμού, Μικροφωνικά, Τηλεφωνικά εύκαμπτα, UTP, Καλώδια αυτοστήρικτα με ενσωματωμένο συρματόσχοινο, Καλώδια υπόγεια για δίκτυα καλωδιακής τηλεόρασης, Καλώδια για ηχητικά συγκροτήματα (HI-FI) καθώς και Καλώδια σήματος CC TV με υψηλές προδιαγραφές.

Χάρτης Θεσσαλονίκης με την τοποθεσία του εργοστασίου.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και για την ακρίβεια επί της 3ης Λεωφόρου Γεωργίου Παπανικολάου 11 στα Πεύκα, ακριβώς στην έξοδο της περιφερειακής οδού της πόλης.

 

Το πρατήριο της εταιρίας στην Αθήνα.

Στην Καλλιθέα και επί της οδού Π. Τσαλδάρη και Ύδρας 12-14 βρίσκεται το πρατήριο της εταιρίας στην Αθήνα. Στο πρατήριο υπάρχει εκθεσιακός χώρος για την καλύτερη ενημέρωση καθώς και στοκ καλωδίων για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σήμερα η εταιρεία χάρη στη συσσωρευμένη πείρα της τον συνεχώς εκσυχρονιζόμενο μηχανολογικό εξοπλισμό της και τα άριστα εκπαιδευμένα στελέχη της , πρωτοπορεί προσφέροντας στην αγορά νέα επαναστατικά καλώδια τέτοια που να ανταποκρίνονται στις πιο σύνθετες και εξειδικευμένες ανάγκες της σύγχρονης τεχνολογίας.

Με την υποδομή που διαθέτει, αλλά και το νέο υπό εξέλιξη επενδυτικό της πρόγραμμα η εταιρεία ΜΑΒΙΚΑΛ Α.Ε. παραμένει η πρώτη ελληνική εταιρεία στο χώρο της κατασκευής ειδικών καλωδίων.